$(document).ready(function(){ $(window).scroll(function(){ if ($(this).scrollTop() > 300) { $('#text-6 img').fadeIn(); } else { $('#text-6 img').fadeOut(); } });

Kallbadsveckan i Helsingborg

31 Januari – 5 Februari 2019

Mellan den 31 januari till den 5 februari 2019 anordnas kallbadsveckan för första gången i Helsingborg. Cityvandrarhemmet har tagit fram ett härligt hälsosamt erbjudande där du kan bo, basta och bada!

Under veckan 31 januari till och med 5 februari kan du kallbada, ta del av olika behandlingar, gå på föreläsningar och lära dig mer om kallbadets hälsofrämjande effekter. Det kommer även finnas möjlighet att testa bastuchill, bad med yoga eller midnattsbad.

Bokar du Cityvandrarhemmets kallbadspaket startar du dagen med vår frukostbuffé. Sedan är det bara att promenera en kort stund till kallbadshuset Kallis.

Kallbadspaketet från 550:- för en person i ett enkelrum.
Kallbadspaketet från 795:- för två personer i delat dubbelrum.
Kontakta Cityvandrarhemmet för ytterligare priser samt för att boka.

Boka

Du bokar genom att maila eller ringa oss på Cityvandrarhemmet direkt: info@cityvandrarhemmet.com eller +46 42 14 58 50. För att ta del av erbjudandet uppger du Kallbadspaket vid bokningstillfället. Observera att bokningen inte är genomförd först du fått en mailbekräftelse från Cityvandrarhemmet.

Varmt välkomna till oss!

Regler och villkor

Erbjudandet gäller i mån av plats på Cityvandrarhemmet i Helsingborg, för övernattning mellan den 31 januari och 5 februari 2019. Bokas minst 2 dygn innan ankomstdatum via mejl eller telefon och betalas vid ankomst till hotellet. Bokningen är inte genomförd förrän du fått en mejlbekräftelse från hotellet. Priserna ovan är ett från-pris och varierar beroende på rumstyp och datum, avser en person i ett enkelrum eller två personer i ett dubbelrum. Frukost och entré för en eller två personer till kallbadhuset Kallis ingår. Bokningen kan ändras, avbokas fram till och med kl. 12.00 dagen innan ankomstdatum.